Çatak İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı, mutlu ve özgüvenli bireyler yetiştirmek

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: Anasınıfı Başlama : 08.30 Bitiş : 13.50 1-2-3-4. Sınıflar Başlama : 08.00 Öğle Arası : 11.25 - 12.05 Bitiş : 13.40
Isınma: Okulumuz ve sınıflarımız soba ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Köyümüzden geçen öğretmen ve öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

Telefon - 0474 452 69 11 (Pbx)

WEB - https://sarikamiscatakio.meb.k12.tr

Adres - Çatak Köyü

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Yerleşim Yeri - Çatak köyü, Sarıkamış´a 12km uzaklıkta olup Merkez Köy statüsündedir. Köyümüz eski Kars yolunda; taksi, dolmuş ve servis güzergahında olduğundan ulaşım sıkıntısı yoktur. 2019 nüfus sayımında 212 kişinin bulunduğu köyümüzde, ailelerin temel geçim kaynağı hayvancılık ve tarımsal faaliyetlerdir.

Adres - Çatak Köyü

Ulaşım Öğretmen servisi bulunmaktadır. Aynı zamanda dolmuş ve taksilerle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıkamış İlçe Merkezine Uzaklık 12km´dir. Kars İl Merkezine Uzaklık 42km´dir.